Essen, Sponsor, Pre-release

Het is weer een tijdje terug dat we een update hebben geplaatst. Er is ondertussen veel gebeurd, hieronder een paar highlights. Samen met de lokale spelersgroep heeft Akuma C.G.C. meegedaan aan de One Piece Offline Regionals in Essen. Een leuk en geslaagd weekend. Helaas is de winst niet binnen gesleept, maar dat maakt het niet minder mooi!

Lees meer »

Toulouse, locals, en Essen.

April -en begin Mei- was een zeer mooie periode voor Akuma C.G.C. Ten eerste zijn wij met kleine spelersgroep naar Toulouse geweest om te strijden voor onze eer in de One Piece Card Game. Dit was een groot toernooi met deelnemers uit heel Europa. Helaas heeft niemand van ons de winst kunnen binnenslepen, maar dat maakte het niet minder leuk en gezellig! Deze week gaan wij met een veel grotere spelersgroep naar Duitsland voor een toernooi van 1024 personen. Hopelijk zal team Akuma dit keer de winst binnen slepen!

Lees meer »

Vol.2 toernooien, 2V2 Local, en ruilmiddag

Er is weer een maand voorbij dus tijd voor wat updates, als eerste willen we onze One Piece Card Game Vol.2 winnaar Francisco feliciteren met zijn overwinning! Bijgaand niet alleen de foto van de tevreden kampioen, maar ook zijn decklist. Ons volgende Vol.2 toernooi vindt 22 April plaats.

Lees meer »

One Piece Tournament en Ruilmiddag

Afgelopen weekend was weer eens een drukte van jewelste, op Zaterdag 28 Januari hadden wij een One Piece toernooi, en op Zondag 29 Januari hadden wij een ruilmiddag. Tijdens het toernooi kreeg iedereen een mooie participation promo en participation pack, en liep onze winnaar ook nog eens de deur uit met een prachtige winner kaart! Wesley -de winnaar dus- speelde rood met Zoro als leader kaart, zoals te zien is op de foto's. Een geslaagd toernooi.

Lees meer »

One Piece Tournament

7 Januari 2022 hostte Akuma C.G.C. een One Piece Toernooi met een mooie opkomst. Verschillende decks werden gespeeld en alle kleuren kwam aan bod. Uiteindelijk hadden wij twee winnaars: Pedro (paars) en Okke (groen). Onderstaand vind je een overzicht van hun decklists. Beiden speelden zeer interessante variaties op de kleuren. Waar Okke meer ging voor de controle en verdediging, om zo de tegenstander uit te putten en zonder enige opties te laten, ging Pedro meer voor de disruption, destruction, en kill, zoals alleen paars dat kan. Wij hosten elke Zaterdag vanaf 11:30 locals en verschillende toernooien.  Mocht je interesse hebben om een keer mee te doen, mail gerust support@akumacgc.nl.

Lees meer »

Ruilmiddag 24 December 2022

Na lang wachten was het zover, de ruilmiddag van Akuma C.G.C. was aangebroken, en wat een succes! Een grote opkomst, veel mooie trades, en heel veel blije gezichten. De eigenaar bracht ook zijn eigen verzameling mee en heeft hier en daar ook nog eens een paar mooie trades mee kunnen pikken. Alles kwam voorbij: Pokémon kaarten, Yu-Gi-Oh! kaarten, Dragonball Super kaarten, One Piece kaarten. Nooit gedacht dat de eerste ruilmiddag net voor kerst zo een grote hit zou zijn, dit smaakt zeker naar meer. Tot snel bij de volgende ruilmiddag, hou de Events pagina in de gaten voor de volgende datum! ;)

Lees meer »

One Piece Card Game Booster Draft

2 December 2022 was het dan eindelijk zo ver, na meer dan een half jaar wachten was de release van de One Piece Card Game in het westen aangebroken. Om dat te vieren hield Akuma C.G.C. een booster draft toernooi, met heel veel succes! Onze deelnemers kregen voor 60 euro een starter deck, een pack Premium Bandai Sleeves, en 5 Booster packs uit een boosterbox van OP01 One Piece Romance Dawn. Daarna had iedereen de tijd om een deck samen te stellen op basis van hun pulls en starter deck. Er waren een paar interessante deckbuilds en plays die een genot waren voor het oog.

Lees meer »

Winkelopening

Sinds kort is Akuma C.G.C. geopend op de Rivieradreef 50 te Haarlem. Wat ooit begon als een webwinkeltje vanuit een studeerkamer, is gegroeid tot een echte fysieke winkel. Een heel trots moment. Bij Akuma C.G.C. maken wij ons hard voor plezier en het vormen van een community, en dat tegen een betaalbare prijs. Kom gerust langs in onze winkel en maak gebruik van onze kennis en faciliteiten. Wij hebben een play area waar iedereen gratis gebruik van kan maken, jong en oud, ervaren en beginner. Hier kan je lekker met je vrienden card games spelen, bordspellen spelen, of gewoon even lekker rondhangen. Ook beschikken wij over partnerships met verschillende distributeurs, hierdoor kunnen wij met behulp van demo kits iedereen verschillende kaartspellen leren spelen (denk aan Digimon, One Piece, etc.). Wij zullen ook veel events/toernooien hosten met mooie prijzen, dus hou de "Events" pagina goed in de gaten!

Lees meer »