Toulouse, locals, en Essen.

Gepubliceerd op 9 mei 2023 om 12:12

April -en begin Mei- was een zeer mooie periode voor Akuma C.G.C. Ten eerste zijn wij met kleine spelersgroep naar Toulouse geweest om te strijden voor onze eer in de One Piece Card Game. Dit was een groot toernooi met deelnemers uit heel Europa. Helaas heeft niemand van ons de winst kunnen binnenslepen, maar dat maakte het niet minder leuk en gezellig! Deze week gaan wij met een veel grotere spelersgroep naar Duitsland voor een toernooi van 1024 personen. Hopelijk zal team Akuma dit keer de winst binnen slepen!

Ook hebben wij afgelopen week twee drukbezochte locals mogen organiseren! Één voor One Piece en één voor Yu-Gi-Oh!. Bijgaand foto's van onze winnaars/top-cut! Het was weer ouderwets gezellig.

 

We hopen natuurlijk iedereen weer snel te zien. 20 Mei zal weer ons eerste toernooi zijn, een case tournament waarbij wij een case One Piece Paramount War zullen uitdelen onder de spelers, zie onze event pagina voor meer details. 21 Mei zullen wij weer een local organiseren voor Yu-Gi-Oh!. Interesse om mee te doen met één van de twee toernooien? Mail naar support@akumacgc.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.