One Piece Card Game Booster Draft

Gepubliceerd op 4 december 2022 om 13:18

2 December 2022 was het dan eindelijk zo ver, na meer dan een half jaar wachten was de release van de One Piece Card Game in het westen aangebroken. Om dat te vieren hield Akuma C.G.C. een booster draft toernooi, met heel veel succes! Onze deelnemers kregen voor 60 euro een starter deck, een pack Premium Bandai Sleeves, en 5 Booster packs uit een boosterbox van OP01 One Piece Romance Dawn. Daarna had iedereen de tijd om een deck samen te stellen op basis van hun pulls en starter deck. Er waren een paar interessante deckbuilds en plays die een genot waren voor het oog.

 

Uiteindelijk won Wesley, wiens deck bestond uit de Red/Green leader Luffy kaart, en bijbehorende Red en Green kaarten. Het moment wat het meest bij is gebleven is de combo tussen Diable Jambe en Jinbei, waarbij de tegenstander geen blocker kon activeren op Jinbei. Wesley had nog één aanval nodig om de strijd te beslissen, maar natuurlijk zat de Blocker Crocodile nog steeds in de weg. Echter maakte hij slim gebruik van het effect van leader Luffy, waarbij hij Jinbei weer kon activeren, en dus weer de Blocker kon omzeilen -vanwege Diable Jambe- en kon aanvallen voor game. 

 

De top 3 heeft na afloop prijzen gekregen, hieruit werd tweemaal de Alt Art Boa Hancock getrokken, een kaart met een huidige waarde van 80 euro+ per stuk. Akuma C.G.C. kijkt ernaar uit om weer zo'n mooi event te mogen hosten. Hou a.u.b. onze event pagina in de gaten voor meer leuke events, toernooien, en ruilmiddagen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.